Min mor og en af hendes venner tager på rejse til vinrejser Toscana og kulturrejser Toscana

Kulturrejser Toscana har længe samtalet de seneste måneder om. Sammen med hendes kammerat har min mor endelig købt plads på en af de cool vinrejser Toscana og skal jeg være ærlig så er rejseglade mig ganske jaloux. Pakkerejser har jeg ikk overvejer før i tiden og deraf følgende har jeg aldrig ferieret på kulturrejser Toscana, men den slags vinrejser Toscana lyder virkelig godt.

På kulturrejser Toscana ferierer mor og hendes veninde rundt i en uges tid. Min mor og hendes veninde drager blandt andet på vinrejser Toscana – og min mor og hende behøver ik at skulle tænke over, hvem som at der skal være ædru. For et par år siden var Lennarth og jeg på tur med vinsmagning i Frankrig og vi oplevede irriterende, at den ene af os to kørte bilen. Der er vin- og kulturrejser Toscana med chauffør ganske nemmere. Fnis.

Mutti samt hendes veninde Danielle kommer rundt på deres kulturrejser Toscana og oplever det meste af området. Madammerne tager både til hyggelige landsbyer og til Firenze og købe fashion og turistting. Det er også én kulturrejser Toscanahvor der er tid til dage hvor de kan være sig selv, så de ikke hele tiden skal på planlagte ture. Jeg kunne godt. Måske er jeg ved at nå alderen, hvor man pludselig er i forbrugergruppen for kulturrejser Toscana..