Min store kærlighed og jeg står overfor en positiv ombygning af vores hverdag…

Vi kan mærke, at det er tid til, at min gemal og jeg flytter på landet. I lang tid har vi boet i en ret lille stuelejlighed inde i Ringe. Men akkurat nu er tiden moden til, at vi vil bo i en rigtig husblok. Den drøm hænger bestemt også sammen med, at vi påtænker, at der ik går alverdens tid, inden vi vil ha nogen miniudgaver af os selv! Vi påtænker at købe et arkitekttegnet hus, fordi kæresten og jeg mener, at den slags huse er de flotteste. Men også af den grund, at kæresten og jeg er bevidste om, at en ombygning også hurtigt er kostelig. Vi har i flere måneder stillet spørgsmålet: hvad koster en tilbygning i grunden? Men vi har nu analyseret det, & sander, at en ombygning på ingen tid bliver mere bekosteligt end et arkitekttegnet hus, hvormed vi alene har lov til at bestemme. Med et arkitekttegnet hus er det muligt at få det hus, som vi har drømt om!

Om ik så forfærdelig længe kører vi hen til arkitekten, som skal skitsere et såkaldt arkitekttegnet hus for os. Og min allerbedste ven og jeg medbringer selvfølgelig samtlige af vores ideer, og så må vi se, hvad, der kan blive til virkelighed. Det handler selvfølgelig også om, hvor mange penge, kæresten og jeg tænker at spendere på et arkitekttegnet hus. Men som just fortalt, havde vi allerede analyseret, hvad en ombygning kræver af investeringer, & det ville mindst koste ligeså meget som et arkitekttegnet hus. Min udkårne og jeg har ydermere funderet over: hvad koster en tilbygning såfremt man iberegner samtlige uventede udgifter. Og det er nogenlunde akkurat så kosteligt, som både en ombygning & et arkitekttegnet hus. Derfor er vi 110 % sikre på vores ønske om et arkitekttegnet hus. & vi kan absolut ikke vente med at få besøg af venner & familie i vores eget arkitekttegnet hus. Efter at vi har haft beboelse på så få meter i lang tid, ser vi nu frem til at starte et liv sammen med børn i et herligt arkitekttegnet hus.