Min uheldige hjerteveninde plus jeg skal se at komme afsted & anskaffe os henholdsvis glas til iphone 5s og skærmbeskyttelse til iphone 4s

Torsdag kom undertegnede desværre så fummelfingret ud af hånden at tabe min mobil. Selvfølgelig blev skærmen ødelagt – undertegnede er jo venindeflokkens mest uelegante. I nogle dage går jeg og funderer over udgiften til reparation og på at anskaffe robust panserglas til iphone 5s » pavoscreen.dk/panserglas-til-iphone-5s, eller måske sådan et billigere glas til iphone 5.

I går opkaldte slyngveninden Julie sandelig tårevældet. Konen fik netop smadret hendes smartphone, og præsterede med nød og næppe ringe mig op ved at taste på den ridsede skærm. For dælen så klumsede min slyngveninde og jeg har været.

Den vilde jagt på skærmbeskyttelse til iphone 4 samt panserglas til iphone

Derfor internetsøger hende og mig nu begge to som vanvittige på glas til iphone 5, panserglas til iphone 4s, panserglas til iphone 5s og skærmbeskyttelse iphone 4 » pavoscreen.dk/panserglas-til-iphone-4s,. Utallige virksomheder har fået pæne vurderinger på Trustpilot og der har temmelig ordentlige priser. Vi skal jo ikke mangle skærmbeskyttelse iphone 4 og glas til iphone 5, så lad os komme igang med at vælge snart.

Undertegnede vil mene vi træffer et valg om skærmbeskyttelse iphone 4/panserglas til iphone 4s samt glas til iphone 5/panserglas til iphone 5s en af de nærmeste dage og kommer af sted til butikken. I forretningen får de nok repareret panserglas til iphone 4s og glas til iphone 5, imens min bedsteveninde og jeg kigger lidt rundt.

Har I erfaringer med at få repareret glas til iphone 5, panserglas til iphone 4s, panserglas til iphone 5s og skærmbeskyttelse iphone 4? Eller er hende og jeg bare Frederiksborgs mest fummelfingrede? Ikke en eneste af mine andre venner ødelægger tøj eller ting, og selvfølgelig har de slet ikk nogen viden om panserglas til iphone 5s eller ekstra skærmbeskyttelse til iphone 4s. De har ingen råd.