Mit allerbedste år på efterskole er min mest kløgtige afgørelse til dato!

Jeg funderer over mit et-årige ophold på efterskole - http://www.kongenshusefterskole.dk/, med overdreven lyksaglighed. Samtlige af mine efterskolekammerater vil ergo anbefale et efterskole ophold til alle de unge, som skulle være interesseret. Jeg tog mig et herligt år på efterskole, hvor jeg endelig var i stand til at folde mig ud. Kammerater, som jeg også som voksen ses med, adskillige gange om måneden. De er perlevenner, som jeg ik ville leve uden. Foruden nye kammerater fik jeg også meget mere følelse af selvværd igennem mit efterskole ophold. Det kan begribes ved al den efterskole motion, jeg prøvede krafter med! Hver tirsdag var der for samtlige studerende på skolen arrangeret en eller anden bestemt form for efterskole motion, & dét var det bedste! I de varme måneder fandt det sted i naturen, & det havde som følgevirkning, at efterskole eleverne samtidig med motionsdelen, fik mere end rigeligt med livsgørende luft. Min efterskole var interesseret i at tilbyde en grøn efterskole kost og motion - http://www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html, var der som just fortalt også masser af. Samtlige af eleverne elskede året på efterskole hvilket kan forklares med al den efterskole motion, de tilbød. Jeg kom i fortrinlig form, og det har fulgt mig resten af livet. Hvilket selvfølgelig har resulteret i, at jeg føler mig virkelig meget bedre tilpas.

Adskillige unge i teenage-alderen påtænker at bruge et år på efterskole, og det er ej spor mærkværdigt. Slet ikke, såfremt man ik er opslugt af motion, kan efterskole motion blive en stille indføring i motionens verden. Der eksisterer muligvis nok forestillinger omkring, at efterskole kost og motion hyppigt bliver droppet, men dét er ikke den skinbarlige sandhed. Mange er af den mening, at hver & en efterskole efterstræber det allerbedste for skolens bosiddende elever. Af den årsag er skolens ansvarshavere jævnligt ret interesseret i at tilbyde både skøn efterskole kost og motion, hvor alle typer studerende kan participere. Ergo, min forespørgsel til alle unge teenagere derude på nettet er; tag af sted! Vær vild, og tag et ophold på efterskole, det vil absolut ingen mennesker på ingen måde komme til at begræde! Tværtimod vil du kunne genkalde dig dit efterskole ophold med julelys i øjnene.