Mon det er muligt for mig at udvise nysgerrighed for tale om dozere, minilæssere, gravemaskiner og dumpere

Min storebror har fået job med dozere - www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/bulldozere/sma-dozere/d4k2-tier-4-final-stage-iv, , gravemaskiner, minilæssere - www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/minilaessere, og dumpere - www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/dumpere, . Forleden da manden fortalte os omkring jobbet, så han uomtvisteligt glædesstrålende ud, og min feedback var faktisk … hva? Jeg havde ikk før min brors nye arbejde hørt om minilæssere, dozere og dumpere, og gravemaskiner har jeg heller ikke taget stilling til. Men for nogle uger siden har broderen klaret et flere ugers kursus i at bruge sådanne gravemaskiner, minilæssere, dozere og dumpere.

Mine brødre og moi mødes flere gange om måneden til James Bond-aftener eller biografture eller til gryderetter og brætspilshygge om søndage eller til filmaftener. Så jeg vil sikkert som følge deraf komme til at opfange mere om mandens håndtering af minilæssere, gravemaskiner, dumpere og dozere. Det tager jeg med. Undertegnede er klar på at høre vedr. gravemaskiner, dozere, dumpere og minilæssere, når den tålmodige bror syner frisk på at tale om massage, shellack og ansigtsbehandlinger, hvilket jeg jo udfører i arbejdet.

Men vær ganske ubekymret. Gravemaskiner, minilæssere, dumpere og dozere bliver ikke et tilbagevendende emne her på min weblog. Kun såfremt jeg begynder på at date en fra bromands firma eller den slags.