Naboerne har i dag den pæneste terrasse nu, hvor en gang fliserensning og imprægnering af fliser der fjerner flisepest

Mine dejlige genboer har fået så ny og fin en terrasse helt fri for flisepest - alge-stop.dk/nyheder/2013/12/bekaemp-flisepest, , her efter at de har fået fliserensning og imprægnering af fliser hos et prof firma, for ak ja, naboerne havde fået flisepest på deres terrasse. Uf, flisepest. Undertegnede havde ikke før hørt om dette, men ret pænt er det sgu ikke.

Så er det godt, at mine naboer har bestilt kompetent arbejde med imprægnering af fliser og fliserensning. I dag er deres fliser ganske simpelt renset 100 % og imprægneret så nu vender den flisepest ikke tilbage igen de år.

Vi har selv et stk ældre terrasse i træ og vi har derfor overvejet planer for at få lagt 1 ny og nem terrasse med fliser.

For nogle måneder siden, efter snak med vores naboer blev manden og jeg meget i tvivl, i det de to var overmåde ærgerlige over deres tudegrimmeterrasse, der havde reddet sig flisepest og var blevet meget muggen på overfladen.

Men forleden ringede Regitse og Robin os over til at smage en dejlig middag, og dér fik vi set virkningen af fliserensning. Fliserne er simpelthen blevet meget nyt at se på. Differencen er kæmpe. Fliseterrassen er blevet som ny. Og suppleret med imprægnering af fliser holder fliserne sig pæne over lang tid.