Næste party er inklusive tema med sminke, parykker, kostumer og masker

Lad undertegnede gøre det klart straks. Jeg elsker at dresse op med masker [dramashop.dk/maske], sminke [dramashop.dk/category/sminke-grimas-115], kostumer [dramashop.dk/kostume] og parykker.

Jeg har to hjerteveninder der oplever det på samme måde & som tit skaber kostumer eller køber vilde masker for at opfriske videre med glimmer og fjer. Især en veninde er ganske begejstret for altnærmest alt der gælder sminke, kostumer, masker og parykker og jeg og hende har været til udsalg af kostumer og parykker, når fredericia teater sælger deres overskud. Anne-Sofies seneste masker købte hun endnu engang på et salg, og nu smykker de damens stuereol.

Min nye kæreste er lidt kritisk ikk helt så lykkelig for sminke, kostumer, parykker og masker. Elias desværre for ham født 1 dag før dagen for fastelavn, så selvfølgelig er hans tarvelige kæreste straks ved at fundere over, måder at overtale den gode mand til at jeg og ham holder fødselsdagsfest med fastelavnstema, så venner der vil må lege med sminke, masker, parykker og kostumer.

Undertegnede tænker det er virkelig skægt med masker, parykker, kostumer og sminke. Det sætter ligesom et virkelig spøgefuldt præg. Eksempelvis sidste nytår, hvor Nik og Janni, der stort set altid stiller op i og top og arbejdsbukser hvis én af vennerne fejrer 35 års fest, helt og aldeles tog røven på os og mødte op i jakkesæt og tyl inklusive fine masker og sminke (for dem begge! – iih han havde labre eyeliner-øjne). Det var så fedt. Jeg og min roomie dressede op i morsomme natur kostumer og skøre matchende parykker. Vi havde en mega fin nytårsaften.