Nu om stunder er en fortrinlig vinterhave med solarlux uovertruffen eftertragtet.

Jeg er den sprudlende glade ejer af min egen virksomhed. Akkurat så længe jeg er i stand til at erindre, har dét været en kolossal dagdrøm for mig! Det har til hver en tid interesseret mig at være selvstændig. Jeg har ulykkeligvis haft en svær barndom, & jeg tror måske, at dét er grunden til, at jeg har et absurd stort behov for at stå på egne ben. Der var ingen kære far til at guide mig. Min butik forhandler artefakter til det brugbare hjem, bla. et plastvindue » www.win-door.dk/win-door-info/plastvinduer.htm, til en vinterhave, solarlux, udendørs foldedøre » www.win-door.dk/win-door-info/foldedoere.htm, til en terrasseoverdækning » www.win-door.dk/win-door-info/terrasseoverdaekning.htm,, et pvc vindue & en plastdør til, hvor den er behøvet. Den selvstændige branche er skruppelløs, og derfor er der slåskamp om de handlende, men jeg har lige siden jeg var et lille pus været der kan kæmpe til sidste mand…

Jeg er habil til at guide købere, og de gange de efterspørger et brugbart plastvindue, en speciel type solarlux, en skøn vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle særlige udendørs foldedøre, eller en funktionel plastdør, er jeg klar med min kloge vejledning. Jeg er meget optaget af, at et visit til min butik absolut må være en imødekommende begivenhed. Bestemt går jeg også op i, at de handlende rent faktisk køber det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, eller den plastdør, der er en del af mit varelager. Men mest af alt attrår jeg et forhold til mine købere. Jeg forstår, at dét i mange tilfælde resulterer i, at virksomheden opererer med udbytte. Jeg brænder for min gesjæft, & for at stå på egne ben, og bevise for hele verden, at jeg er en fantastisk person. Ligeledes efterstræber jeg, at hjælpe køberne med at vælge dét helt rigtige plastvindue samt solarlux, og indrette sig med den vinterhave, de altid har fantaseret om, det perfekte pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, som de ikke vidste de manglede. Dét betyder, at jeg sover godt om natten!