Nyt sødt familiemedlem forudsætter hegn – støjhegn eller Skagenshegn

Vi kommer inden længe til at være en mere i huset. Kæresten og jeg udvider snart med en lille labrador. Derfor har ham og jeg endelig taget og oppede os til en beslutning, som vi begge lidt for længe har syltet. Nu skal vi anskaffe 1 hegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn, omkring haven. Et hegn er jo en større ting og ik’ en ting, jeg og ham liiige har fået gjort mens vi er begyndt at vælge diverse ting til udelivet og komme ud i haven. Men han har valgt at på lørdag ska’ det være tid. Men derefter dukker uenigheden op om mig og min kæreste foretrækker et yndigt Skagenshegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn] eller et mere skærmende støjhegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn,.

Jeg har kastet min interesse på et klassisk Skagenshegn. Det Skagenshegn pigede mig har kig på er enkelt og kridhvidt & jo en kende traditionelt. Det syner ikk alt for højt, & hegnet passer rigtig lækkert med undertegnedes drømme vedrørende en masse kaprifolier tæt på den slags hvide hegn som et Skagenshegn er.

Min mand argumenterer godt for et støjhegn, som naturligvis er et meget praktisk hegn & dæmper trafikstøjen fra vores ringvej, vi har meget tæt på murermestervillaen. Undertegnede kan godt forholde mig til de reelle essenter om et støjhegn. Undertegnede tænker blot at den slags hegn bliver ret tæt og højt. Det tildeler os dog som bonus afskærmning fra de forbipasserendes blikke med den slags støjhegn. & mig der er glad for klatreplanter kan også godt plante lyserøde blomster et hegn som det.

Mon I ville vælge et smukt Skagenshegn eller det praktiske men måske kedelige støjhegn, såfremt I læsere lige som min kæreste og jeg havde bolig op af en larmende vej og skal vælge hegn? Hurtigst muligt skal ha’ valgt det åndssvage hegn.