Omkring at arbejde med catering plus at skulle bruge yderligere termokasser, plastkasser samt en palletank

I lang tid har undertegnede haft behov for nogle robuste og praktiske plastkasser der er brugbare til alt mulig deponering. Samtidig behøver jeg termokasser til transport af fødevarer i mit firma med mad ud af huset. Først på måneden fik jeg den ide at gøre brug af en palletank med tap, til firmafester og børnearrangementer med store mængder drikkevarer. Jeg har gudskelov fundet en rimelig hjemmeside, som markedsfører palletank, plastkasser og termokasser og bestilt det hele.

Plastkasser udkommer i adskillige længder og bredder og de er simpelthen super gode til transport og opbevaring af fisk, grøntsager og kød. Du kan for eksempel købe foldbare plastkasser, som så ik optager meget plads, mens kasserne er pakket sammen. Det er præcis de plastkasser, jeg købte.

Termokasser forbereder jeg at gøre brug af til bl.a. til at mens jeg som selvstændig er ude at køre og transportering af isterninger. Undertegnede har erhvervet mig de termokasser i praktisk lukkemulighed og en brugbar bredde og højde .

Min fine palletank bruges til fødevarer, regnvand og rengøringsmidler. Jeg kender til flere personer som at der opsamle regnvand i sådan en palletank, men min plan er, at sådan en tank eksempelvis må være fornuftig til saftevand, mens der er arrangementer for børn eller firmaer. Det kunne tænkes at undertegnede tillige skulle have bestilt et styks palletank til regnvand hjemme i haven.