Omkring mit personlige karnevalskostume, pigernes karnevalskostumer og karneval i aalborg

Jeg dagdrømmer om at drage til karneval i Aalborg iklædt karnevalskostume og det hele. Jeg nærer kærlighed til fest i gaderne samt karnevalskostumer. TIllige har jeg hørt, at karneval i Aalborg er en mega festlighed og med mange deltagere. Mon jer læsere har opsøgt karneval i Aalborg iklædt karnevalskostumer og glitter? Og kan I anbefale det?

Karneval i Aalborg – kan I se det for jer?. Mig og veninderne med glimtende karnevalskostumer og så udelukkende have en god fest og shake booty til en samba. Min veninde kender faktisk én, som planlægger at danse med i et optog til karneval i Aalborg i sit fineste karnevalskostume. Det ku’ være super at deltage og se, hvor kvalificeret hun er efter al hendes træning. Jeg vil i hvert fald meget gerne se hende.

Sidste år var jeg til fælledparkens karneval, men har fået fortalt, at karneval i Aalborg er meget større. Og det har virkelig fra tid til anden været lidt kedeligt i København, hvor absolut de færreste var festlige med karnevalskostumer. Derfor vil jeg afsted til karneval i Aalborg med glitter/glimmer, fjer og karnevalskostume. .