På denne ride efterskole er du i stand til at dyrke nøjagtig den sport, du har drømt om

At finde ud af, hvad for en retning man skal vælge i sit liv, vil være vanskeligt som ung – gymnasie, murer, fysik, samfundsfag? En pause, hvor de er i stand til at udvikle interesser samt modnes, for mange bør 12 måneder på golf efterskole nemlig blive netop dét, de mangler. Uafhængigt af om du vil have sport, fotografi, religion eller orkestre – til alt held eksisterer her en efterskole til ethvert ønske.

Anvende 12 fulde måneder på at dyrke din favoritsport og desuden leve et friskt samt rigt liv der får flere eventyr, kan du hos os, af den årsag at denne efterskole svømning har lagt vægt på sportsaktiviteter. At du her kan få kammeratskaber for livet, vil være en af de fantastiske aspekter ved en håndbold efterskole. Såfremt man dagligt under opholdet spiser, deler værelse & rider med en tæt flok af personer, skabes der nogle ret solide bånd, der vedligeholdes hele dit liv.

Du kan oveni prøve et par anderledes slags sport under dit ophold, da vi har en masse typer af sport. Dersom du f.eks. er vild med svømning, har du mulighed for at forsøge et år på en efterskole svømning, så du får lov til at fokusere fuldt ud på din yndlingssport – eksisterer der noget mere optimalt? Det er blot med at komme i gang med at tilmelde dig til en oplevelse, du vil huske for evigt.