Personlig planlægning og effektivitet – er spændt på mit nye kursus i personlig planlægning?

Kender et par stykker af jer til et såkaldt kursus i personlig planlægning og effektivitet? Jeg er temmelig travl på grund af bloggen og mit arbejde for tiden. Kanske desuden en kende for busy. For jeg kan føle hvordan uopmærksomme mig misser mit overblik, er dårlig til at beslutte mig for hvad for noget jeg bør anvende tiden på og på samme tid lander i tidsspildere så som Facebook og Instagram. Der er en del, der noget lignende. Men jeg havde ikk overvejet, at jeg kunne gøre noget ved det før jeg blev fortalt om kursus i personlig planlægning og effektivitet. Sådan et kursus i personlig planlægning er da meget lærerigt for undertegnede.

Personlig planlægning og effektivitet har ikke været noget, jeg har taget mig tid til. Men ved research syner det som om, at det er god tid spenderet på at tage på kursus i personlig planlægning hvor jeg kan blive mere effektiv i min hverdag. Sørme om jeg ik’ i mandags har meldt mig til sådan et kursus i personlig planlægning og effektivitet med min hjerteveninde Aya.

. Vi begge skal lære at sige nej og vide forskellen på hvilke ting som er nødvendigt, og de ting der blot er tidsspilde. Det bliver fedt at komme i gang med personlig planlægning – det kan jeg såvel gøre brug af privat og på job.