Pludselig gevinst giver os mulighed for kloakering inklusive tv-inspektion samt malerarbejde

Kæresten og jeg har lidt uventet fået en glædelig bonus, og det bevirker, at manden og undertegnede derefter kan finde penge til et længe ventede malerarbejde , www.totalerhvervservice.dk/malerarbejde, af villaen og tjek med tv-inspektion , www.totalerhvervservice.dk/kloakservice/tv-inspektion, , og der er behov for arbejde med kloakering , www.totalerhvervservice.dk/kloakservice, ved vores kolonihave. Det har vi gået og sjusket med i mange måneder, og vi synes det er befriende endelig at kunne opsøge tilbud og starte projektet.

Min veninde har lige haft fikset malerarbejde ved dygtige håndværkere i sommerhuset, og arbejdet er bare så fint. Hos os trænger facaden temmelig meget, og i al vores ventetid er vi mindsanten blevet ganske samtykkende om valg af farve. Jeg foretrækker et lyserødt, fint hus, alt imens Jonathan er glad for et klassisk look med hvidkalkede facader. Men nu har manden og jeg kastet blikke efter villaerne når vi kører til og fra fra kolonihaven, og manden og jeg er faldet helt for alle gule huse. Så nu skal malerarbejdet gøre huset gult og desuden vil det pynte murværket og desuden som tillæg afstive vores murværk, såfremt den slags kan lade sig gøre. Sådan noget vil manden og jeg spørge vores håndværkere om

I kolonihaven har dens kloakering det ikke særligt godt. Vi kan google os til, hvordan tv-inspektion virker som et godt redskab, hvis manden og jeg rigtig gerne vil have gennemgået hvordan den kloakering og rørene har det. Herren i huset er bekymret for, at der kan være et eller flere revner, der kan gøre at kolonihavens kloakering kollapser. Situationen må kunne ses med en gang tv-inspektion. Det regner vi to med, og så må vi se, om det eventuelle brud kan repareres for den udbetaling.