Privatleasning Nissan samt leasing kassevogn

Min mand er i besiddelse af sin egen murervirksomhed. Han har i lang tid benyttet leasing kassevogn ifm. arbejdet, og det har en masse fordele. Nu overvejer vi på grund af det derudover privatleasing Ford eller privatleasing Nissan. Da min mand kørte hen til en klient her den anden dag, fungerede bremsen ej særlig godt, dog skete der lykkeligvis ikke nogen ulykker. Han tog kassevognen til værkstedet den efterfølgende dag, og ved leasing kassevogn behøver du ikke selv at betale for en reparation, så reparationen af bremsen var omkostningsfri, og det gælder ydermere omkostninger for service. Såfremt jeg og min kæreste beslutter os for privatleasing Nissan el. privatleasing Ford, behøver vi for øvrigt ej at være foruroligede ift. bilens tab af værdi, hvilket, jeg synes, er et kæmpe fortrin. Altid har min kæreste været begejstret for leasing kassevogn, og han har af den grund anbefalet leasingen til alle, han kender i sin branche. Han er så glad, at jeg vil vædde på, at vi også snart kommer til at benytte privatleasing Ford el. privatleasing Nissan. Faktisk så jeg i går aftes, at han sad og kiggede på personbiler på hjemmesider, så mon ikke, at jeg snart kommer til at køre i en ny Ford eller en ny Nissan? Jeg ved egentlig ej særligt meget om biler, men jeg ved, at Ford plus Nissan er et par fremragende bilfabrikanter, så det vil jeg glæde mig til.