Rydning af et dødsbo bliver en nødvendighed, så ejendommen er i stand til at sælges på ny

I den svære situation, at en af dine forældre er gået bort og står tilbage med en ejendom overfyldt med utallige mærkelige ejendele, befinder du dig måske? I det tilfælde er du med stor sandsynlighed alt for nedslået til at ordne det efterladte dødsbo, specielt de utallige genstande, dine forældre har ophobet gennem deres lange liv. Her vil selvfølgelig findes specielle ting, du gerne ønsker at tage hånd om, plus ting som de afdøde har testamenteret til nogle andre, men resten vil du gerne sælge. Vi kan tilbyde en hurtig mulighed: med hjælp fra os kan dødsboer ryddes, og vi er desuden klar med specialrengøring til sidst.

Idet dødsboer ryddes, bliver møblerne fordelt til arvinger og solgt til specifikke købere, og du er derfor ej nødsaget til at bekymre dig om noget som helst andet end at lade os vide, på hvilket tidspunkt vi bør gå i gang. Vi kan garantere, at dødsboet er 100 pct. klart til nye beboere, & efter en specialrengøring kan du blive overbevist om, at der næppe bliver én støvpartikel i huset.

I den situation at man netop har mistet et menneske, der stod en nær, er det vigtigt at det hele ej forværres af, at du også bliver nødsaget til at rode med at afbestille deres betalinger og rydde deres kælder. Det triste rydningsarbejde, som opstår idet dødsboer ryddes, tilbyder vi at ordne, sådan at du alternativt kan sørge i fred.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>