Sæsonens halvstore beslutning vedrørende hegn – enten støjhegn eller Skagenshegn

Kæresten og jeg skal inden for få uger have lille retriverhvalp, & derfor tog vi os sammen til en ting, som både ham og jeg længe har forhalet. Ham og jeg skal købe et hegn (www.hegns-snedkeren.dk/hegn) rundt om vores have. Den beslutning er jo en stor beslutning og ikk’ et arbejde, vi lige ordnede mens ellers haveglade mig er begyndt at indkøbe ting og sager til udelivet og komme ud og nyde haven. Men vi har besluttet at i dag må det altså være tid.

Min mand og jeg modtager lige straks en sød hundehvalp, og fra den dag dur det ikk at kunne have den ude hvis vi har haven der ikke har hegn. Nu kommer spørgsmålet om jeg og manden skal vælge et flot Skagenshegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn, eller et praktisk støjhegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn,.

Manden foretrækker støjhegn, der absolut er meget fikst og virker dæmpende mod trafikstøjen fra ringvejen, vi har meget nær ved jeg og kæresten lever tæt på. Undertegnede følger godt hans mange holdninger om et støjhegn. Lille jeg overvejer blot at den slags hegn syner ret højt og tæt. Det afkaster selvfølgelig som bonus afskærmning fra de forbipasserendes indkig med sådan et støjhegn. & jeg vil også godt kunne sætte fine planter ved hegnet.

Tøsede mig kan bedst lide et klassisk Skagenshegn. Et Skagenshegn er enkelt & råhvidt og måske en smule romantisk. Hegnet er passende i højden, & det stemmer virkelig lækkert med undertegnedes drømme vedrørende en masse tallerkensmækker og klematis tæt på vores kridhvidt hegn som et Skagenshegn ka’ gi’ .

Ville I beslutte jer for det lækre Skagenshegn eller et praktisk støjhegn, hvis du præcis som vi levede nær ved ringvejen og sku’ have hegn? Manden og jeg ska’ ha’ besluttet os for det irriterende hegn hurtigst muligt.