Salg af spray teknik, luft dyser, kontraventil og væske luftdyse fatter undertegnede intet som helst om

Jeg er ik en girly-girl, men på den anden side ved jeg ik’ meget om halløj som kontraventiler » mt-spray.dk/tilbehoer,, spray dyser » mt-spray.dk/sproejtedyser,, trykluftdyse » mt-spray.dk/luftdyser/trykluftdyse, og hydraulisk forstøverdyse. Men det gør den mand jeg dater. Min date har et job med spray dyser, kontraventiler, trykluftdyse og hydraulisk forstøverdyse og da vi var ude i onsdags, og jeg spurgte til hans arbejde, der fortalte han. Lille mig aner nok ikke en skid og det var udfordrende at ævle om emnet. Har nogle af jer læsere været igennem at være ude med én, hvor ham manden taler lidt meget om et emne, du ikk kan samtale med om?

Nærværende kvindes overvældende passion er altså ik inden for kontraventiler, hydraulisk forstøverdyse, trykluftdyse og spray dyser. Men ham manden tænkte undertegnede var absolut venlig samt som en fyr der virker målbevidst og begejstret for hans arbejde. Så det virker egentligt virkelig håbefuldt. Min date talte bestemt også om alt muligt andet end hydraulisk forstøverdyse, kontraventiler, trykluftdyse og spray dyser og manden virkede meget omgængelig. Min date spurgte selvfølgelig også fint ind til mig og mine interesser.

Så .. tænker I læsere, at undertegnede ska’ hænge ud med manden, der jobber med kontraventiler, hydraulisk forstøverdyse, trykluftdyse og spray dyser? Undertegnede har generelt regner med, at det er hamrende vigtigt at fatte ens partners arbejde, så man kan vende det medpartnere. Men måske batter det ikke noget, at mor her ikk’ kan snakke med om noget om hydraulisk forstøverdyse, spray dyser, kontraventiler og trykluftdyse + heller ik ønsker at sætte mig ind i det emne. Så fremt jeg og manden i det mindste godt kan samtale om tidlige morgener, urimelige reglerog opmuntrende kollegaskab, så kan ham og jeg ganske givet sagtens have nogle ting som vi er enige om, regner jeg med.

Jeg giver ham sgu et forsøg mere. Jeg er optimistisk