Sne og kulde kræver lune sutsko i rigtig god støbning

Ham jeg er gift med er helt vild med sutsko - https://www.glerups.dk/produkter – i filt. Størstedelen vil vel tænke, at her er adskillige gevinster ved at være bosat i et hyggeligt samfund så som Danmark, på trods af at den lange & snefulde vintersæson eventuelt næppe nødvendigvis bliver en af disse glæder. Uheldigvis er snefnug langt fra en garanteret del af vinterårstiden, og overskygges oftest af minusgrader, slud og mangel på lys, dog det bliver naturligvis herligt når vinteren byder på snefyldt december & ture med de små til kælkebakken. Det er vigtigt at her bliver tørt & rart når man kommer hjem for at overvinde de sorte plus kølige perioder. Her kan du naturligvis også blot bruge et tæppe el. radiatorer, der er skruet helt op.

SUTSKO, SUTSKO, SUTSKO! Sutsko bliver uden tvivl en af de optimale måder at garantere hyggen i sin lejlighed! Sammenlignet med at fryse om tæerne derhjemme, særligt efterfølgende en kold dag i gråvejr og mørke, eksisterer der med sikkerhed ikke noget slemmere.

Et par dage før du skynder dig ud & finder sutsko til vinteren, bliver det en god idé at vide, hvilken slags sutsko du egentlig skal anvende. For det første skal hjemmesko uden tvivl føles varmende men samtidig give plads til at huden kan komme af med fugt. Såfremt dine sutsko gør dine tæer svedige hver gang, du tager dem på, vil det ej blive specielt behageligt. Sutsko produceret af ægte uld lader din hud ånde, samtidig med at dine tæer også skærmes mod den kølige luft udefra. Stoffet er ganske enkelt et vidundermateriale, der ikke bliver grimt!