Søs & jeg ka’ ikke blive enige omkring lejeboliger – lejebolig Sydsjælland/lejebolig Vestsjælland eller dyrere lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro

Søs & jeg er begge to på udkig lejeboliger , http://nordichousing.dk/, for tiden. Jeg og hende har talt om at hende og jeg burde finde lejeboliger sammen med mulighed for at bo sammen med hinanden eller i det samme lokalområde. Men ideen fungerer virkelig ikk’. Mig og min søster er meget forskellige, og mens bypigen her eftersøger lejebolig Østerbro , http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/koebenhavn-oe/, eller lejebolig Hellerup , http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/hellerup-og-omegn/, , så søger hun efter ”lejebolig sydsjælland” og ”lejebolig vestsjælland”.

Jeg er ret meget en bypige, der holder af byture og Magasin. I stedet ævler min søster om at droppe præventionen inden kæresten runder midt tyverne, og hun vil gerne leve mere roligt som har pæretræer og hyggeligt sammenhold med naboerne. Hende og jeg søger begge efter dejlige lejeboliger, men vi søstre ska’ jo ikke lige traske i fællesbolig, som hende og jeg ellers har snakket om tidligere. Så jeg søger mod lejebolig Hellerup eller lejebolig Østerbro, hvor du ka’ være nær ved indre by, men ovre i den mere afslappede del af Kbh. Og Yvonne hælder til et styks lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Sydsjælland. Vi søstre lader dog til at være fælles om at vores lejeboliger skal ligge på Sjælland. Hurra.

Lejebolig Vestsjælland / lejebolig Sydsjælland eller lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro. Min søster og mig skriver noget uens ved registrering af vores ønskede beliggenhed for lejeboliger, men vi kan støtte hver andre med at finde ud af regler for fremleje, de bedste formidlere af lejeboliger og lejekontrakter.