Speedbådskort – jeg giver speedbådscertifikat/kørekort til speedbåd til kæresten når han har fødselsdag

Peter har inden længe fødselsdag, og jeg planlægger at forære ham et styk kørekort til speedbåd , http://www.dksp.dk/koerekort-til-speedbaad, . Den gode mand har i evigheder plapret angående at få taget speedbådscertifikat , http://www.dksp.dk/speedbaadscertifikat, , så han kan dyrke sejllads med drengene – og undertegnede kan selvfølgelig også deltage i løjerne. Jeg tænker at et speedbådscertifikat vil lede til afslappende sejlture til fx fortene uden fir Københavns havn eller afslapning i en af de Sjællandske havne.

At slappe på til søs er jeg glad for. Ingen søsyge her, og det er rart, at der ikke er noget som helst at tage sig til på en sejltur udover at styre båden. Ingen bærbar og ind imellem manglende wifi. Skønt. Så vi skal bare have fået sådan et speedbådskort , http://www.dksp.dk/speedbaadskort, med et kørekort til speedbåd inden ham og jeg kan sejle ud på ture. Han får ligeledes potentiale for at tage på drengetur og få brugt et nye speedbådscertifikat, hvor jeg komme lidt ud med herrerne. Hans kammerater og mig har det mega sjovt sammen.

Nu er det jo ikk’ bogstavelig talt, at det er et decideret speedbådscertifikat jeg giver ham. Det er jo kun penge til et speedbådskort jeg snakker om – min kæreste må naturligvis helt selv gøre arbejdet for at få sit kørekort til speedbåd men det er søde mig som betaler, så han kommer igang.