Splinternye tæpper? Gå på jagt efter det bedste valg til dit værelse

Finde ud af, om vi skal spendere penge på gulv foruden tæpper [www.jemtex.dk/taepper.html] eller væg til væg tæpper [www.jemtex.dk/taepper/vaeg-vaeg-taepper.html], kan min fyr og jeg ikke. Min kæreste kunne godt tænke sig nogle væg til væg tæpper, af den årsag at de gør det hyggeligt, men jeg vil gerne have gulv og tæpper, af den årsag at jeg synes, det er pænest. Han siger derforuden, at børnene ej slår sig ligeså hurtigt, når de fjoller rundt indenfor, hvis vi anskaffer væg til væg tæpper. Et omfangsrigt projekt i hjemmet er vi, mig og min kæreste, i gang med. Det er dog problematisk.

Da det jo slet ikke er meningen, at vores unger skal lege så voldsomt, er min mening dog stadig, at min kæreste & jeg bør erhverve gulv samt tæpper. Min mand og mig er i det mindste nået til enighed om vores liftgardiner [www.jemtex.dk/liftgardiner]. At vi ligeledes snarest kan blive enige om problemet ifm. tæppet, er mit håb, af den grund at vi jo yderligere har en stor del andet end tæpper, vi skal nå, grundet at vores soveværelse samt stue nemlig skal gøres i stand.

Vi skal f.eks. bruge penge på nogle spritnye liftgardiner, af den grund at de gamle er meget opslidte. Spritnye liftgardiner ser jeg frem til at købe. Så værelset ej virker sort, til trods for at gardinerne er rullet ned, kommer vores helt nye liftgardiner sandsynligvis til at være i nogle lyse farver.