Spørg din mekaniker, om han besidder en KMO godkendelse, inden du handler air-condition anlæg af ham

Af stor betydning er det som forhandler eller mekaniker, at du kan udstråle troværdighed samt viden overfor kunderne. Kunderne har brug for at vide, at du ved med sikkerhed det du reparerer, samt at de får et anlæg, der er hundredepct. i orden. At kvaliteten er høj og at håndteringen af anlæggene forbliver i høj kvalitet, viser du et ubestrideligt bevis på, når du får en KMO godkendelse i kølemidler. Desuden kan du vise, at du er klar over samtlige love.

2 former for KMO godkendelser tilbydes der. Hvilken type KMO godkendelse du har behov for, er alt efter, hvad du skal arbejde med. Et to-døgns kursus kan du hoppe på, dersom du skal arbejde med lettere aircondition anlæg, der findes i biler. Dyb viden omkring anlæggets mekanik og placering, samt instruktion til korrekt & uforurenende drift vil du opnå hermed. Er du derimod i området med større uflytbare køleanlæg, bør du vælge en længere KMO godkendelse, nemlig ni døgn. Til slut bør du blive enormt dygtig til branchen.

Et eksamensbevis på uddannelsen får du udleveret, da alle typer af KMO godkendelse afsluttes med en eksamen. Diplomet er nødvendigt for tilladelse til at sælge varmepumper og vil samtidig løfte din troværdighed hos kunder. Stor kendskab til området, god insigt i branchen og velbetjente samt tilbagevendende kunder, bør du dermed anskaffe dig med en KMO godkendelse.