Står du og har brug for rådgivning i forbindelse med køb af dieselpumpe, rensebar eller adblue udstyr?!

Rens mindre udstyr med en rensebar » cogetil.dk/da-DK/Rensebar.aspx,

Til afrensning af mindre udstyr, værktøj og dele i industrien er en rensebar god. Baren funktionerer ved, at luft kører væsken kontinuerligt gennem børsten under lavt tryk. En rensebar fungerer via recirkulationsprincippet, hvor baren opsuger ren væske fra toppen af beholderen, mens de aflejrede smudspartikler falder til fadets bund – væskerne holdes altid separate.

Når der ikke er plads til mere aflejret skidt i beholderen, giver du den til destruktion på kommunekemi og udskifter dunken med en frisk og ny beholder med rensevæske. Det er en måde, der hurtigt kommer af med skidtet på en god måde.

Skal du have repareret eller ny dieselpumpe » cogetil.dk/da-DK/Dieseltank-Dieselpumpe.aspx,?

Lækker din dieselpumpe. Så skal du en tur på bilværkstedet og spørge, om du du skal køe en ny eller slippe med at få det repareret. Tag i øvrigt et autoværksted for biler til diesel.

Anskaf professionelt udstyr til adblue » cogetil.dk/da-DK/Adblue.aspx#80,

Kravene til udstødning fra dieselkøretøjer blev strammet i 2006. Ligger du og kører på europæsieke veje i bus eller lastbil, så er Adblue (som for resten ikke er blåt) noget for dig. Adblue er i en adskilt tank, og derfra bliver den ledt over i udstødningssystemet forbi katalysatoren. Der sker en kemisk reaktion, som ændrer de miljøskadelige NOx-partikler til kvælstof & vand, hvilket retter sig efter miljøkravene.

Adblue skal opbevares frostfrit. Adblue (der i øvrigt ikke er blåt) fryser ved omkring – 10 grader. Adblue bliver dog ikke ødelagt og kan genopvarmes til flydende form igen.

For at beskytte dig mod forurening af væsken må du kun anvende udstyr til adblue. Kommer du adblue gennem andre pumpetyper eller på tomme sprinklerdunke kan adBlue ødelægge katalysatoren og skade de mekaniske.