Tag med på højskoleophold ved højskoler fuld af sport, dans, musik og kreative fag

Søger nogle af jer efter højskoler [https://www.uldum-hojskole.dk/]? Undertegnede grublede over længere tid , om hvorvidt højskoler ville være noget moi ville blive glad for, men her i mens mit højskoleophold [https://www.uldum-hojskole.dk/hoejskoleophold-paa-uldum-hoejskole/] præcis er afsluttet så kan jeg allerede konkludere, at det er samtlige af skillingerne værd. Højskoler foreligger med mange blandede timer. Jeg havde bl. andet privatøkonomi, svømning, dans og film som fag, imens øvrige højskoler tilbyder højskoleophold der har sport, fotografi eller teater – lidt som efterskoler måske.

For dig der tvivler på, hvilke ting du gerne vil så er højskoler hensigtsmæssigt. Eller for de som foretrækker et pause-år og hellere vil på højskoler end arbejde. Du kan sagtens forene fritidsarbejde + højskoler. Jeg tog dog selv på højskoleophold uden fritidsjob.

Mens undertegnede var i 10. klasse og at tage på efterskole var det nyeste orkede jeg ikke tage på efterskole. Men nu hvor jeg er ældre har det her højskoleophold været så rart. Der er fag men højskoler er så overhovedet ikk som gymna. Man hygger sig på et højskoleophold og ingen skal op til eksamen. Et klart fortrin ved højskoler, ifølge mig.