Tagrens, algebehandling tag, fliserens og facaderens – få fliser, facade og tag til at skinne

Fliserens - alge-stop.dk/rens-og-impraegnering-af-fliser,

Har du beskidte, fedtede fliser og flisepest så sæt i gang med fliserens. Brug fliserens og klar arbejdet selv via vandtryk eller miljøvenligt knofedt – eller kom omkring vanskelighederne og få erfarne personer til at ordne tjansen hurtigt og let. Det er mest ligetil, for fikser du det på egen hånd, bør du bl.a. være opmærksom på ikke at skylle fugesandet væk, såfremt man højtryksrenser med vand. Og knofedt er jo altid særligt byrdefuldt at arbejde med trods den fristende literpris.

Facaderens - alge-stop.dk/rensning-af-facader,

Savner du en nyrenset facade, som er som da den var helt ny, så er facaderens vejen frem. Er muren hærget af tags er facaderens ligeledes løsningen . Man kan overveje at klare jobbet selv, men er du ikke forsigtig kan facaderens faktisk ødelægge muren. F.eks. kan kemisk behandling eller sandblæsning affarve og udelægge facaden. Bruger du sandblæsning kan muren blive følsom for ny skidt, ligesom kemisk facaderens er en dum løsning for kalkede facader. Så opsøg den gode vejledning eller betal dig fra et professionelt job, så det bliver klaret effektivt og nænsomt.

Algebehandling tag - alge-stop.dk/algebehandling, og tagrens

Forår og tidlig sommer er sæson for tagrens og algebehandling tag. Det er en fornuftig tanke at få forbindelse til et habilt firma, for det bliver en upraktisk opgave at være oppe på taget og ordne tagrens selv. Måske overvejer du, om du ikke kan lade det være, men sådanne alger skal renses væk, idet alger udvikles til mos og medfører sprængninger i frosten. Endvidere kan jævnlig tagrens og algebehandling tag øge tagets levetid.