Tagrens, algebehandling tag, fliserens og facaderens – få skinnende tag, fliser og facader

Fliserens [alge-stop.dk/rensning-af-fliser/rens-og-impraegnering-af-fliser]

Har du flisepest og fedtede, beskidte fliser så skaf fliserens. Brug fliserens og fiks jobbet selv med højtryk eller knofedt – eller slip for byrden og få habile folk der kan ordne tjansen effektivt og til en fin pris. Det kan være mest problemfri, for klarer du jobbet selv, skal man bl.a. være forsigtig for ikke at komme til at skylle fugesandet bort, såfremt man renser med højtryk… Og knofedt har det jo med at være særligt byrdefuldt at operere med .

Facaderens

Vil du have en nyrenset facade, som er som ny, så er facaderens vejen frem. Er facaden hærget af graffiti er facaderens ogsåígen svaret . Man kan overveje at klare tjansen selv, men hvis du ikke er nænsom kan facaderens beskadige murværket. For eksempel kan sandblæsning eller kemisk behandling affarve og udelægge muren. Sandblæsning kan gøre muren påvirkelig over for ny skidt, i mens kalkede facader ikke kan tåle kemisk facaderens. Så få den ordentligt hjælp eller betal dig fra et professionelt arbejde, så det bliver ordnet nænsomt og ordentligt.

Algebehandling tag og tagrens

Til foråret og i den tidlige sommer er der sæson for tagrens og algebehandling tag. Tag gerne kontakt til en dygtig virksomhed, da det er en træls mission at kravle rundt i flere etagers højde og fikse tagrens alene. Det kan være, at du overvejer, om man ikke bare kan droppe det, men sådanne alger skal helst fjernes, idet alger udvikles til mos og medfører frostsprængninger. Endvidere vil jævnlig algebehandling tag og tagrens øge tagets levetid.