Til jul tror jeg at jeg indkasserer det ønskede hudpleje og et glattejern/fladjern

Gavesyge mig går før tid og tænker på mine juleønsker trods at jeg ganske vidst er ude i god tid og gennemtænker upcoming juleønsker..?

Småforfængelige mig har lyst til et styks nyt og fint glattejern , www.cleanskin.dk/products/smart-elektrisk-harborste, /fladjern , www.cleanskin.dk/collections/elektronik, , så jeg har mulighed for at styre mine mange drilske snoninger i håret. Mine overvejelser er tillige, at skal have lidt bedre hudpleje , www.cleanskin.dk/collections/hudpleje, . I øjeblikket forbruger jeg kun sådan noget prisvenligt hudpleje, vil jeg snarere starte med at anvende nogle mere virksommevirkningsfulde produkter til hudpleje. Jeg har snart en alder og så må man altså beskytte huden, og desuden har jeg spekuleret på hudpleje produkter der rummer sådan noget aha.at . Det kan også være at jeg skal starte op med at anvende creme til øjnene snart. Jeg vil helt sikkert gerne opstarte med noget effektive produkter til hudpleje, der faktisk fungerer & holder, hvad de lover.

Det slidte fladjern/glattejern virker rimelig sløjt. Fladjernet er så længe om at varme op, og så kommer der ikke engang ordentlig varme på. Så et nyt og fint glattejern/fladjern skal uden spørgsmål på ønskesedlen for i år. Mon ikke jeg får det af min mor. For hun snapper tit mit eget glattejern/fladjern så som følge af det forstår hun, at fladjernet virker ret dårligt. Så jeg går ud fra, min mor donerer jeg og hende et styks cool glattejern/fladjern, når hun selv kommer jo selv til at bruge det.