Utallige efterskoler offererer i vores verden ekstra meget efterskole motion…

Mit år på efterskole [http://www.kongenshusefterskole.dk/] var det bedste år i længere tid. Alle mine kammerater vil således foreslå et efterskole ophold til alle de unge, der skulle udvise en vis form for interesse. Jeg havde et dejligt ophold på efterskole, hvor jeg udvidede min horisont. Hvilket er kammerater, som jeg også som voksen mødes med, nogle gange om måneden. Det er venner, som jeg ik ville kunne forestille mig at være foruden. Udover nye kammerater fik jeg enddog også meget mere selvtillid i løbet af mit efterskole år. Det skyldtes al den efterskole motion {http://www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html}, jeg fik foræret! Hver søndag var der for samtlige efterskole elever koordineret en eller anden form for efterskole motion, & dét var herligt! I de lune dage fandt det sted i den frie natur, & det havde som konsekvens, at vi samtidig med motion, fik masser af livsgørende luft. Min efterskole havde interesse i at tilbyde en nærende efterskole kost og motion var der som sagt også masser af. Jeg holdte af hverdagen på efterskole hvilket kan forklares med al den efterskole motion, de havde planlagt. Jeg opbyggede en fantastisk form, og dén har fulgt mig også som ældre. Og dét er jeg ovenud taknemmelig for!

Alle er bevidst om, at der er mange personer, som viser interesse for et efterskole ophold, & jeg kan oprigtigt anbefale det. Absolut ikke, såfremt man ej er kyndig til bevægelse, kan efterskole motion blive en forsigtig indføringsfase. Der eksisterer måske nok forstillinger vedr., at efterskole kost og motion hyppigt ikke prioriteres, men det er ej hvad jeg har oplevet. Mange er af den mening, at hver og en efterskole kæmper for at gøre det allermest skønne for skolens elever. Således er skolens ansvarshavere hyppigt ekstremt interesseret i at kunne offerere både vegansk efterskole kost og motion, hvor alle elever kan deltage. Ergo, min anmodning til alle unge derude på nettet er; gør det! Vær vild, og spender et ophold på efterskole, dét vil absolut ingen mennesker på nogen måde komme til at fortryde! Tværtimod vil du kunne mindes dit efterskole ophold med lyksaglighed…