Væk begejstring med en fontæne i en klasse for sig

Vi valgte at gøre noget ud over det sædvanlige og få bygget nogle mindeværdige omgivelser med enestående vandkunst både indendørs og ude, da vores firma for kort tid siden flyttede til et nyt hovedkontor for hele koncernen. Der var utallige idéer. Af den årsag var det centralt for mit firma at hyre en vandteknisk sparringspartner, som ikke bare var i stand til at skabe et springvand. Det var ydermere fundamentalt for min virksomhed, at det firma, vi valgte at ansætte, ikke bare konstruerede helt almindelige fontæner.

Nu hvor jeg har set det endelige resultat kan jeg sige, at det er sandt at sige beundringsværdigt. Vores domicil er nu blevet velsignet med et smukt spejlbassin i hall’en, som er et resultat af professionel rådgivning såvel som en anlægsproces, som der blev realiseret til tiden. Ydermere er spejbassinet bygget som en trappe, så spejlbassinet går hele vejen op igennem kontorbygningen til tredje sal. Vores virksomhed er således blevet velsignet med et spejlbassin, som der helt sikkert vil få utallige roser fra både besøgende og medarbejdere.

Lige foran indgangspartiet er der også blevet anlagt nytænkende vandkunst for alle pengene. Det drejer sig om et af de der interaktive springvand, hvor vandsøjlerne ændrer sig efter folks bevægelser omkring det. Som et ekstra plus har vandteknikerne i midten af springvandet stillet en fontæne, som der matcher hovedsædets arkitektur som fod i hose. Vi vil derfor uden tvivl lægge et godt ord ind for vores leverandør, i fald dit virksomhed også er på udkig efter vandkunst som for eksempel et springvand der er i international klasse.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>