Ved gynækologisk undersøgelse – inspicere fertilitet henne ved et styk gynækolog

Det sidste stykke tid har jeg ik nedskrevet ret meget om projekt baby. Det er fordi jeg her for tiden er lidt stresset over at der ikke er bonus. Det er nu et år siden at jeg kvittede præventionen uden resultat. jeg spekulerer nu, om hvorvidt jeg ska’ tage kontakt til en gynækolog » http://gynaekolog-vittrup.dk/, som at der kan kontrollere jeg og min kærestes fertilitet » http://gynaekolog-vittrup.dk/fertilitet,.

En sød veninde jeg har fik tog til en gynækologisk undersøgelse » http://gynaekolog-vittrup.dk/gynaekologisk-undersoegelse, for lidt tid siden hvor hun fik testet fertilitet. Annette har faktisk noget som at der kaldes PCO, som skader fertiliteten. Vigtigt, at veninden kom til gynækologisk undersøgelse. Idag Venindens gynækolog har med udgangspunkt besøget chance for at bistå hende til mere normal fertilitet.

Moi her må vedkende, at jeg ikke har haft særlige forestillinger når det kommer til kærestens eller mins fertilitet, mest fordi min kæreste, min veninde og jeg er i tyverne. Jeg forudsatte basalt at gynækologisk undersøgelse for at teste fertilitet var mest relevant for personer i trediverne. Men en 26-årig har sørme tillige ønske om at få en tid til gynækologisk undersøgelse hos en gynækolog der kender til fertilitet.