Velegnet tidsregistrering med internetbaseret stempelur hos mit arbejde

Oprindeligt fungerede tidsregistrering på arbejdspladser og i værksteder ved, at arbejderne benyttede stempelkort, der ved brug af et stempelur blev stemplet. I dag er sådan en manuel proces ik tidssvarende længere. Så anvendelse af stempelur til nem tidsregistrering bliver håndteret via internettet og det her stempelur videresender fuldtautomatisk data til medarbejderne i afdelingen for bogholderi & regnskab. I det tilfælde at jeg har ret kan enhver af dem jeg arbejder sammen med opsnuse hver eneste tidsregistrering og stempelur og kontrollere, i det tilfælde at der kommer ubeslutsomhed frem vedrørende, hvor stor flex tid en kollega eller du selv efterhånden er oppe op. Når man bruger tidsregistrering som at der er gemt digitalt har regnskabspigerne altid has på lønsagerne.

Tidligere inden jeg kom her, hvor jeg har ansættelse idag har jeg tidligere været nødsaget til uden elektroniske hjælpemidler at skulle holde trit med min personlige tidsregistrering og kendte ikke til stempelur. Det skaber på en måde en fornemmelse af frihed, selv at ordne tidsregistrering uden brug af stempelur. Men hvordan vi har automatisk digital tidsregistrering er jeg uforbeholdent meget tilfreds med, så jeg ikk på egen hånd når måneden slutter skal huske, hvor vidt jeg er i under- eller overskud. Og i de tider hvor jeg går til bunds i ekstraarbejde, dér knokler jeg på livet løs imens firmaets online stempelur får registreret alt det her tidsregistrering. Med det i mente skal jeg ik at gå op i at erindre tidsregistreringen når jeg er træt efter en lang dag.