Vi rykker hjem flytter hjemmet fra lejebolig København s/lejebolig Ørestad

I dag er jeg imponerende 30 uger henne. Og den graviditet har sat tanker i gang vedr. vores nuværende lejebolig Ørestad som snart er lidt for lille til et lille barn. Lejligheden er vel ikke så lille med sine næsten 84 kvadratmeter.Den nuværende lejebolig København S er bare opdelt i et stk bitte soveværelse samt en gevaldig hyggestue i åben forbindelse med køkken/alrum. Så jeg og kæresten har ikke et værelse til barnet der har lukket dør.

Pete og jeg er rigtig henrykte over den nye lejebolig Ørestad. Kun rummenes fordeling og evt beliggenheden for lejebolig København S besværer Hr. Kæreste og mig nu med det kommende barn. Jeg og min kæreste præfererer som udgangspunkt at bo til leje, og det er med det i mente igen boliger til leje jeg og han tager udgangspunkt i når vi besøger den yndlings boligmægler. Boliger til leje er bare dejligt fri for lån og renter hvis du sammenligner med at tage lån til kravene til ejerbolig. Med det argument i ryggen bliver vores lejebolig København S ændret til en treværelses lejebolig Nordsjælland med flere værelser.

Gravide mig og ham den høje leder nu efter boliger til leje. Især ser vi efter lejebolig Nordsjælland nærmere bestemt lejebolig Hillerød. Her bor vores forældre. Jeg og Hr. Kæreste gør efter boliger til leje. Blandt andet ser jeg og min kæreste efter lejebolig Hillerød/lejebolig NordsjællandBegge vores mødre bor stadig i det nabolag. Det bliver vældigt funktionelt, hvis Juliane eller min mor lige evnede at kigge forbi for at give lidt babypasning. På grund af håbet vedrørende at rykke fra lejebolig København S fremover bo i er de sidste mange aftener og weekender som følge af det proppet med boliger til leje