Vil du undgå tyve, kan du fordelagtigt købe et trådnet

Som værende butiksindehaver har jeg mulighed for at sige, at jeg mange gange har været udsat for tyveri og indbrudsforsøg. Et røveri er uheldigvis en temmelig irriterende sag, som kan være grobund for sørgmodighed & spilde flere penge. Et indbrud er alligevel en stor komplikation og bør med fordel undviges, men uden tvivl skal varerne være forsikrede.

Som følge af at have prøvet mange tyverialarmer og kameraer, valgte jeg at prøve et beskyttende trådnet - www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/23-tradnet, . Der er stadig indsyn til hylderne, så folk kan fristes, dog denne form for trådnet dækker butiksfacaden. Noget indbrud har min butik rent faktisk ikke været offer for, efter jeg monterede dette trådnet. Det virker jo uvæsentligt, hvorvidt det er på grund af, at tyvene simpelthen ej har evnen til at skære igennem metallet, eller hvis det bare forekommer for besværligt, hvis blot det opfylder sit formål. Som følge af enorm tilfredshed besluttede jeg mig for at købe depotrum - www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/12-depotrum, i metal, en ting der desforuden har vist sig at værne imod tyveri. Pulterrum - www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/19-pulterrum, bliver tit mindre beskyttede sammenlignet med selve butikken, af den årsag at de fleste sjældent installerer tyverisystemer & CCTV i deres lager. Rent faktisk er depotrum produceret af metalgitre blevet ganske populære til ejendomskomplekser, fordi beboerne bliver lovet stor sikkerhed plus stadig enkelt har mulighed for at se, hvilke ting der befinder sig i deres pulterrum uden fysisk at skulle låse døren op.

Jeg har følelsen af at være mere sikker i forhold til et hvilket som helst andet tidspunkt & alting virker perfekt: jeg kan ej finde et enkelt negativt ord at sige om mit trådnet eller mine pulterrum.