Vil turen pege mod Costa del sol, Fuengirola tæt på Malaga eller Torremolinos tæt på Fuengirola?

Idag hvor vores lillefis er i går rundet 11 måneder jeg ubetvingelige cravings efter et langt og godt stay på fx Costa del Sol. Vi tager jo gerne på rejse to til tre gange om året til alt fra kulturrejser til Oslo og Prag til langvarige ophold i Papua new Guinea, ved middelhavet eller til San Fransisco eller New York og Boston. Derfor er jeg begyndt at blive desperat. Med babyen har vi jo kun været på tur i sommerhuset i over et år. Gab.

Lige for tiden debatterer manden og mig omkring, hvorhenne der virker fornuftigt at drage på rejse når vi medtager lillefisen. Selv har jeg overvejet Torremolinos eller Fuengirola. Man er i de byer meget nær Malaga-området, såfremt manden går og savner et snert bymiljø. Og der virker enormt hyggeligt kombineret med tilfredsstillende lokal humør, lækkert vejr og luft og god mad i såvel Fuengirola & Torremolinos.

Pete ævler glad og gerne vedrørende Costa del sol. Dér var han på ferie dengang han var 24, og han tænker, at Costa del sol har langt mere at tilbyde end Torremolinos og Fuengirola. Ellers berejste mig har ik været i Torremolinos, Costa del sol eller Fuengirola, og måske har han ret. Der er blot en ganske længere flyrejse til Costa del sol end til Torremolinos og Fuengirola. Jeg må hellere igang med at spørge veninderne med børn ska’ udspørges.