Virksomhedens store julefest bliver suppleret med nisse kostumer, julemandskostumer og nissepige kostumer

På arbejdet skal vi til at organisere et juleshow for vores ansatte, og jeg er allerede nu vældigt tilfreds med de valgte nisse kostumer [http://dramashop.dk/jul/category/jul-julemanddame-alfer-nisser-div-36/], nissepige kostumer samt julemandskostumer. De kostumer ser gode ud inklusive sjove detaljer. Jeg ser frem til at se Asmus og Tommy være klædt ud som julemænd i de nye julemandskostumer, og samtidig bestiller virksomheden 2-3 amatørskuespillere der skal bære nisse kostumer. Jeg har også erhvervet 2-3 nissepige kostumer der er lidt småfrække. På den måde er der en smule til herrerne. Her på virksomheden har alle kolleger rigtig løssluppen jagon, så vi i festudvalget regner ik med at to-tre kinky nissepige kostumer bliver taget ilde op.

Planlægningsfreaken her glæder mig vild til vores julearrangement med mine kolleger. Det bliver medarbejdernes debut, og der skal virkelig ikke savnes nissepige kostumer, julemandskostumer & nisse kostumer. Vi plejer at holde det til et styk julemiddag, men i år slutter kollegerne året af op til juledagene med julemandskostumer, sang og musik, nissepige kostumer, hygge og nissekostumer. Det bliver en fest.

Langt de fleste er lykkelige over parties i mit firma. Virksomheden har fejret sommerfest og engang en fest inden påske, hvor Helle troppede op i et påskekostume. Skide skægt. Men nu er det nisse kostumer, julemandskostumer og nissepige kostumer til virksomhedens forestående show med hjemmelavet gløgg, historie om julens oprindelse og raflegaver. Jeg glæder mig allerede.